банер 1
банер
банер

производ

Ние сме професионални производители за производство на детектори за метал со најдобар квалитет, систем за инспекција на рендген, контролни вагачи, комбинирани системи, производи за изработка на метални лимови и повеќе - Сè прилагодено за да одговара на вашите потреби.

нашите проекти

Се користи за идентификување на загадувачи и дефекти на производите во прехранбената, пакувачката и фармацевтската индустрија.

 • Кои сме ние

  Кои сме ние

  Да се ​​биде лидер во индустријата во производството по нарачка, доработка на производи од лим и опрема за инспекција на производи.

 • Сертификација

  Сертификација

  Сите наши производи се целосно усогласени со безбедносните стандарди на ЕУ со CE сертификат, а нашата FA-CW серијата Checkweigher е одобрен дури и од...

 • Нашиот пазар

  Нашиот пазар

  Нашите производи досега се извезени во повеќе од 50 земји, како што се САД, Канада, Мексико, Русија, Велика Британија, Германија, Турција...

Вести
за нас
Инспекција на пакување

Ние сме групна компанија што ги поседува брендовите Fanchi и ZhuWei, основана во 2010 година, а сега е лидер во индустријата во производството по нарачка, доработка на производи од лим и опрема за проверка на производите.

Гледај Повеќе