banderola1
banderolë
banderolë

projektet tona

Përdoret për të identifikuar ndotësit dhe defektet e produktit në industrinë ushqimore, paketuese dhe farmaceutike.

 • Kush Jemi Ne

  Kush Jemi Ne

  Duke qenë një lider në industri në fabrikimin me porosi, përfundimin e produkteve të llamarinës dhe pajisjeve të inspektimit të produkteve.

 • Certifikimin

  Certifikimin

  Të gjitha produktet tona janë plotësisht në përputhje me standardet e sigurisë të BE-së me Certifikatën CE, dhe peshuesi ynë i serisë FA-CW është miratuar edhe nga...

 • Tregu ynë

  Tregu ynë

  Produktet tona janë eksportuar në më shumë se 50 vende deri më tani, si SHBA, Kanada, Meksikë, Rusi, Britani të Madhe, Gjermani, Turqi...

rreth nesh
Inspektimi i paketimit

Ne jemi një kompani grupi që zotëron markat Fanchi dhe ZhuWei, e themeluar në vitin 2010, dhe tani jemi një lider në industri në fabrikimin me porosi, përfundimin e produkteve të llamarinës dhe pajisjeve të inspektimit të produkteve.

shikoni më shumë